Opiskelijoiden harjoittelupaikat


OLYMPUS DIGITAL CAMERA

Filippiinit. Ystävällisten ihmisten maa!

Eräänä yhdistyksen toimintana on opiskelijoiden käytännön harjoittelupaikkojen välittäminen ulkomaille. Yhdistys perii harjoittelupaikan välittämisestä 150 euroa/harjoittelu/opiskelija tai 1.5.2016 alkaen 100 euroa/harjoittelu/opiskelija yhdistyksen jäseneltä.

Yhdistys ei vastaa harjoittelun sisällöistä tai matkasta muuten kuin toimimalla koordinoijana harjoittelupaikan sekä harjoittelijan välillä. Yhdistyksessä tehdään tarvittavat opiskelijavalinnat jos harjoittelupaikan kanssa on näin sovittu. Meiltä myös autetaan pienimuotoisesti käytännön järjestelyissä mm. infoa keräämällä kohteista.

Kaikki harjoittelupaikat sovitaan henkilökohtaisilla suhteilla, jotta voimme luottaa harjoittelukohteeseen. Ulkomailla toiminta voi kuitenkin poiketa hyvinkin paljon meidän kotoisista tavoista, joten yllätyksiin kannattaa varautua ja erilaisuuden sietokyky on hyve. Toivomme myös matkalle lähtijän toimivan niin, että emme menetä harjoittelupaikkaa huonon toiminnan vuoksi.

FILIPPIINIT, lastensuojelu

Ensimmäiset harjoittelupaikat on sovittu ensimmäiseen avustuskohteeseen. Nunnat ottavat vastaan maksimissaan kaksi (2) itsenäistä opiskelijaa kerrallaan keskukseen harjoittelemaan. Suosituksena on sosiaalialan AMK-tutkinnon harjoittelun suorittaminen. Myös opettaja- tms. harjoittelu saattaa tulla kyseeseen. Ota yhteyttä niin tiedustellaan mahdollisuutta!

Filippiineille on hyvä lähteä vaikka perheen kanssa. Mukavia vuokra-asuntoja löytyy ja myös tekemistä. Ota lisätiedoista yhteyttä Marjoon p. 050 912 6416/sähköposti

Harjoittelupaikassa tehty musiikkivideo