Keitä me olemme?


Me, perustajat, olemme kolme tavallista suomalaista henkilöä, joita on aina kiinnostanut auttaminen ja hyväntekeväisyys. Meillä jokaisella on taustalla joko omaehtoista auttamista tai järjestötyön kokemusta. Meitä yhdistää sukulaisuus- ja perhesiteet.

 

Mira Aalto

mira cv

 

Työskentelen kuulo ja- näkövammaisten parissa. Olen aktiivinen MLL:nen ja kotikuntani tapahtumien järjestäjä jo useamman vuoden ajan. Minulla on kaksi lasta ja puoliso. Hallitsen englannin sekä viittomakielen.

 

 

 

 

 

Kari Vähäkangas

Kari CV kuva

Olen timanttiporaus yrittäjä ja paljon maailmaa kierrellyt ja nähnyt perheen isä. Olen järjestelmällinen ja järkevä auttaja, selviän haastavissa olosuhteissa ja taidan hyvin englannin sekä ranskan kielen.

 

 

 

 

 

Marjo Vähäkangas

Marjo cv kuva

Olen Miran sisko ja Karin puoliso, kotihoidon esimies ja alaa opiskellut sosionomi (YAMK).  Omaan laajan kokemuksen suunnittelusta, organisoimisesta, taloudesta ja kehittämisestä. Kielitaitona minulla on englanti ja ruotsi.

Harjoittelujaksoni Filippiineillä 1-2/2015 oli alkusysäys pitkäaikaiselle haaveelleni: yhdistyksen perustamiselle.

 

 

Olemme kiertäneet maailmaa ja nähneet lukemattomia nälkäisiä suita, kodittomia ja orpoja lapsia sekä sairauksia, köyhyyttä ja likaisuutta. Tsunamin uhreja Sri Lankalla, poltettuja ja pahoinpideltyjä lapsia Intiassa, nälkää ja alkeellisia olosuhteita Brasiliassa, ystävällisiä ja äärettömän köyhiä ihmisiä Filippiineillä. Olemme vierailleet orpojen kodeissa, päiväkodeissa ja kouluissa. Nähneet iloa ja surua, mutta suurta kiitollisuutta pienistä lahjoituksista, jotka eivät meille merkinneet mitään, ennen kuin ymmärsimme niiden tärkeyden vastaanottajille.

Maailmassa on paljon erilaista hätää ja puutetta. Kaikkia emme voi pelastaa, mutta oman osamme voimme tehdä!

Yhdistys perustettiin 6.6.2015 ja rekisteröitiin 30.6.2015. Mukaan mahtuu innokkaita, taidokkaita, sosiaalisia tai muuten vain halukkaita vapaaehtoisia!

 

Ota yhteyttä! Autetaan Yhdessä!

Autetaan Yhdessa – Let´s Help Together ry

Sarkakatu 15, 20660 LITTOINEN

p. 050 912 6416/ Marjo tai p. 050 531 8686/Kari

215.311 – 2015/511404Y